Tvrtke Oskar Pharma i Livno Bus iz Livna su za kraj poslovne godine nagradile svoje djelatnike u skladu s ostvarenim poslovnim rezultatima. Tvrtka Oskar Pharme je već ranije za svoje djelatnike uvela četverodnevni radni tjedan, vjerojatno kao prva tvrtka u regiji koja je to napravila, a sada je isplatila svojim djelatnicima i 13-u plaću, dok su djelatnici Livno Busa dobili financijske nagrade i povećanje plaća od 1. 1. 2024. godine. Poznato je da djelatnici ove tvrtke već sada imaju ponajbolje uvjete rada u BiH, koji su u rangu čak i s pojedinim zemaljama EU.

Pored zadovoljstva korisnika naših usluga i proizvoda jako nam je bitno da su naši djelatnici zadovoljni svojim radnom mjestom, ambijentom i da zajednički idemo u nove izazove, utakmice i pobjede“, naveli su iz ovih tvrtki.

I u narednim godinama planiraju ulagati u najvažniji segment svakog posla, a to su ljudi.

Uspjeh je pronalaženje zadovoljstva u davanju više od onoga kada uzimaš. A mi vjerujemo u to, vjerujemo da se dobro dobrim vraća i idemo u nove projekte, otvaranje novih radnih mjesta i sa svima vama želimo praviti bolje sutra na ovim prostorima“, navode iz Livno Busa & Oskar Pharma.

 

 

 

 

 

 

Sponzorirani članak