Često kad treba nešto napisati riječi zastanu u grlu! Teško je neke priče staviti na papir, ispričati… Često, htjeli ili ne htjeli bivamo “uvučeni” u te neke priče! Evo i ovaj put želimo Vas “uvući” u priču koju smo saznali od don Davora, župnika u Drvaru i Bosanskom Grahovu!

Piše Kap ljubavi

Ovo je priča o malenom Ivanu, dječačiću koji je rođen (carskim rezom) prije 18. dana! Nakon porođaja mama je završila u bolnici s embolijom pluća! Ivana čuvaju tata i baka! Tata, inače uposlenik pilane (trenutno ne radi) i obitelj je u teškoj situaciji! Naš mali carić (ipak je rođen carskim rezom) ,nema braće i sestara! Prije Ivana ova obitelj je izgubila dvoje djece! Jedno dijete majka je izgubila (spontani), a drugo dijete umrlo je u Mostaru, u bolnici, mjesec dana nakon rođenja!

Obitelj je trenutno u teškoj situaciji i don Davor nas je zamolio da im pomognemo! A svi znamo da se uz Božju pomoć i u zajedništvu puno toga može napraviti!

Našem dječačiću trebaju pelene, Bebimil 1, robica, dekice, bočice, higijenski proizvodi, čaj od komoraca protiv grčeva), krevetić, košara za bebu… Svi koji želite pomoći malenom Ivanu, molimo Vas javite se u inbox fb stranice Kap ljubavi ili nas kontaktirajte na 034 354 420, kako bi izbjegli nagomilavanje pojedinih stvarčica i kako bi obitelj opskrbili onim najpotrebnijim! Hvala Vam od srca!

Vjerujte, Ivan će Vam zahvaliti time što će jednoga dana postati (ako Bog da), pošten i vrijedan mladić! Imamo iskustva!

U dogovoru s fra Đokom i don Davorom Klečinom odlučili smo pustiti račun za uplatu donacija. Obitelji našeg Ivana ćemo pomagati koliko bude trebalo, a sve što se od navedenoga ne sakupi, kupit ćemo! Osim Ivanove obitelji u spomenutim župama dosta je potrebitih, piše između ostaloga na svojoj fb stranici Kap ljubavi.

Svi koji žele pomoći u radu i djelovanju duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“ svoje donacije mogu uplatiti na dolje navedene žiro račune.

«POMOZI I TI ONOME KOJI NEMA».

Naši računi:

»KAP LJUBAVI» Tomislavgrad-BiH:
Kod RAIFFAISEN BANK d.d. Sarajevo glavna filijala Mostar
Transakcijski račun:1610200033910037.

(za uplate iz inozemstva)

BENEFICIARY BANK:RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

SWIFT CODE:RZBABA2S

ADDRES: ZMAJA OD BOSNE BB SARAJEVO BIH

 

Kap ljubavi