Josipa Jurič je s brojem 15
Josipa Jurič je s brojem 15

Duvanjka Josipa Jurič koja je u prošloj sezoni nastupala za ŽKK Livna nastupa za juniorsku (U18) reprezentaciju Hrvatske koja se natječe na EP u Udinama, Italija. Hrvatska reprezentacija je do sada upisala dvije pobjede protiv domaćina Italije te Švedske i poraz od reprezentacije Belgije.

Inače, za one koji ne znaju, Josipa je s Eminova Sela, kćer je Zore i Pipe Jurič, prošla je sve mlađe selekcije hrvatske košarkaške reprezentacije i trenutno je standardna članica U18 reprezentacije Hrvatske. Napomenimo da je Josipa dobila poziv i za NBA kamp koji se održava u Beogradu, ali je zbogo ovih reprezentativnih obveza odbila poziv. Također, Josipa svoju košarkašku karijeru nastavlja u talijanskom Rosa Forli s kojim je potpisala dvodogodišnji ugovor. Josipi želimo puno zdravlja i sportskog uspjeha, a sve vas koji volite košarku pozivamo da pogledate današnju utakmicu reprezentacije Hrvatske.

Hrvatska igra protiv Mađarske, a utakmica počinje u 14:15 sati. Svi oni koji žele gledati utakmicu mogu to učiniti na Youtube kanalu Fibe:

 

 

Fiba/Tomislavcity