Još malo brojimo, 10 dana, do humanitarnog koncerta duhovne glazbe “Vjerujem 2024” u Mostaru na stadionu Pod Bijelim Brijegom. Stoga, pred sami koncert vam predstavljamo nešto na čemu smo radili u zadnje vrijeme i nešto što će, sigurno, ugrijati vaša srca.

Zajedno sa ekipom iz Mi ViDiMo, Centrom Marija Naša Nada iz Širokog Brijega i Udrugom Susret iz Čitluka predstavljamo priču koja je zaštitni znak ovogodišnjeg “Vjerujem 2024”. Priču koja za cilj ima prikazati borbu i želju naših malenih, te također promovirati zajedništvo s kojim možemo napraviti bolji život za naše malene.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u projektu: prvenstveno malenim anđelima Anđi i Filipu i njihovim roditeljima, MASS Studios za audio produkciju, BONKproduction za video spot i produkciju, našim pjevačima i glazbenicima, te na kraju kompletnoj ekipi iz biskupijskog zbora mladih ViDeMus i Josipu Drinovcu na odličnoj suradnji.

Posebno hvala i Zlatanu Stipišiću Gibonniju čija nas je predivna pjesma i inspirirala za ovakvo nešto.

Unaprijed hvala i svim medijima i svim ostalima koji podržavaju i, nadamo se, koji će nastaviti podržavati Udrugu Otac. Sve ljude dobrog srca još jednom pozivamo da 8.0.2024 od 20h budete dio priče “Vjerujem 2024” te pomognete u prikupljanju sredstava za projekte Udruge Otac i funkcioniranje našeg centra u  Mostaru.

Udruga Otac