DVA DANA – PET UTRKA: DVA ZLATA, DVA SREBRA – DVA OSOBNA I JEDAN KLUPSKI REKORD!
GRADAC –  OMIŠ –  BIOGRAD –  BIHAĆ –  DUBROVNIK
Ilija Jukić postavio novi osobni i klupski rekord na polumaratonu (1,14,39) te osvojio drugo mjesto u Bihaću
Krešimir Tabak s novim osobnim rekordom (48,26) na 10 km pobijedio
u Biogradu
Ante Klišanin drugoplasirani na trailu u Omišu
Smiljenko Vekić prvi u kategoriji M65 na polumaratonu u Gradacu
Proteklog vikenda naših šest trkača rasporedilo se na čak pet različitih utrka. Takva raspršenost u klupskoj povijesti još nije zabilježena, a gledajući rezultate i plasmane s pravom možemo reći da je ovo jedan od najuspješnijih klupskih vikenda.
Dubrovnik je bio domaćin za više od 1500 sudionika iz cijeloga svijeta, koji su mogli birati između Utrke zidinama, utrke na 5 km i polumaratona. Boje našega kluba predstavljali su Ante Mamić i  Mario Kovačević. Obojica su izabrala najdužu distancu te su uspješno svladala dubrovački izazov i okitili se herojskom medaljom. Mario je utrku istrčao za 1,41,59, a Ante za 1,58,48. Bravo momci!
Nakon nekoliko godina pauze, polumaraton u Gradacu ponovno je animiran te je u svojem trećem izdanju okupio više od 150 sudionika na dvije utrke. Trčala se utrka na 4 km i na halfu. Mi smo imali predstavnika na ovoj dužoj.
Bio je to naš Smiljenko Vekić koji je utrku završio za 1,52,33 te je osvojio prvo mjesto u kategoriji M65. Bravo Smiljenko!
Trail u Omišu privukao je oko 150 natjecatelja koji su se rasporedili na dužine od 8, 17 i 37 km. Nazivi utrka simbolični: „Sivonja“, „Tovar“ i „Pule“.
Naš Ante Klišanin izabrao je najkraću utrku te je do cilja došao kao drugi muškarac
s vremenom 48,48. Na istoj utrci, druga među ženama bila je i Josipa Barišić – 58,49.

Ona još nije službeno naša, ali kako čujemo mogla bi biti.

I Josipi i Anti čestitke za rezultat i plasman.

Biograd na Moru također je bio mjesto za trkačke užitke. Dvije utrke, na 5 i na 10 km organizirane su u sklopu Slovenskog vikenda u Biogradu te je uz domaće trkače bilo mnogo i natjecatelja iz Slovenije. Ukupno osamdesetak. Mi smo imali predstavnika na desetki. Bio je to naš Krešimir Tabak koji je do cilja došao kao prvi te postavio novo najbolje vlastito vrijeme na 10 km – 38,26 (tempo 3,50).

Čestitke za pobjedu i rekord!
I, na kraju nekoliko rečenica o nastupu našega trenutno najboljega polumaratonca – Ilije Jukića. Uz šezdesetak drugih natjecatelja, Ilija je nastupao na polumaratonu u Bihaću. U reprezentativnoj konkurenciji sačinjenoj od državnih rekordera, državnih prvaka i ponajboljih dugoprugaša iz susjednih država, naš je junak do cilja došao drugi , s novim najboljim osobnim ali i najboljim klupskim vremenom na halfu – 1,14,39 (tempo 3,32). Ovaj rezultat Iliju je ujedno doveo na treće mjesto najboljih dugoprugaša u BiH za tekuću godinu. Majstore, kapa do poda!
Svima koji su nastupali još jednom čestitke i ugodan oporavak do novih izazova.