| Ilija Mašić je ponovno Plavo-bijeli

NK Široki Brijeg sa zadovoljstvom potvrđuje kako će Ilija Mašić ponovno odjenuti plavo-bijeli dres. Nakon ostvarenih kontakata i postignutog dogovora između NK Lokomotiva Zagreb i NK Široki Brijeg, dvadesetčetverogodišnji branič iz Tomislavgrada potpisao je ugovor do kraja sezone.

“Došao sam u poznatu sredinu. Ne treba mi posebna prilagodba, jer veliku većinu igrača poznajem od ranije. Vratio sam se među svoje, suigrače i navijače. Spreman sam i želim pomoći Širokom Brijegu. Motiva nimalo ne nedostaje”, kazao je Ilija Mašić po povratku u “staro jato”.

Podsjećamo, Mašić već iza sebe ima 78 nastupa za momčad Plavo-bijelih.

“…jer ako igraš za Široki, a nisi sretan, onda imaš neki problem…”, riječi su koje je uputio prilikom svoga odlaska na Pecare u lipnju prošle godine, ali ujedno i poruka koja je ostala urezana u srca i misli svih navijača koji žive za uspjeh Širokog Brijega.

Ilija Mašić je bio stožerni igrač obrane Plavo-bijelih u prošloj i svojoj posljednjoj, najboljoj sezoni na Pecari kada je i postao (do)kapetan svoga matičnog kluba, tako da njegov povratak među Plavo-bijele predstavlja veliko pojačanje uoči nastavka sezone.

NK Široki Brijeg