Kup utakmica između NK Široki Brijeg i FK Sarajevo izazvala je mnogo kontroverzi, kako zbog ponašanja domaćih navijača, tako i zbog ponašanja gostujućih igrača i stručnog stožera. Utakmica je nakon dužeg prekida uspješno privedena kraju, a slavio je NK Široki Brijeg rezultatom 3:2. Za nas je posebno interesantno što je za Široki u službenoj utakmici debitirao naš Duvnjak, Ilija Mašić.

– Presretan sam zbog pobjede i prolaska dalje. U zadnjih 10 dana ostvarili smo tri impresivne pobjede. Međutim, ova protiv FK Sarajevo imala je dodatnu težinu jer je kup utakmica, a protivnik je odličan. Ipak, iskoristili smo prednost domaćeg terena i zasluženo prošli dalje.

– Iskreno, nisam zamišljao službeni debi u ovako odličnoj utakmici, na kraju je ispalo bolje od očekivanog. Moram priznati kako sam u prvih desetak minuta hvatao ritam utakmice budući da sam ušao bez zagrijavanja. No, u drugom sam poluvremenu uz pomoć suigrača uhvatio pravi ritam, upisao i asistenciju Dominiku Kovačiću za izjednačujući pogodak. Želim se zahvaliti stručnom stožeru i svim suigračima na podršci. Nadam se kako ćemo nastaviti odličan niz i već u subotu protiv NK Čelik Zenica upisati nove bodove – kazao je mladi vezni igrač Ilija Mašić nakon službenog debija u dresu prve momčadi NK Široki Brijeg

 

Facebook: NK Široki Brijeg

Foto: Miljenko Karačić