JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

Juniori Hajduka nastavljaju natjecanje u juniorskoj UEFA Ligi prvaka! Sjevernomakedonska Škendija eliminirana je uvjerljivo s dvije pobjede i ukupnih 5:1. Nakon dva pogotka u Skopju, 19-ogodišnji Filip Čuić dodao je i jedan zgoditak na Poljudu s tim da je raspoložene suigrače imao u Mati Antunoviću i Marku Brkljači. U sljedećem kolu protivnik je bjeloruski Minsk, a prema ždrijebu Hajduk je domaćin 3. studenoga, a gostuje u uzvratu 24. studenoga, pišu Sportske novosti.

Škendija se uglavnom branila, a iz prvog pravog prelaska na polovicu Hajduka stigli su gosti do pogotka. Memetriza Hamza je lijevom vanjskom potegao sa 15 metara iskosa s lijeve trane prekrasno pogodivši suprotni lijevi gornji kut nemoćnog Silića za 0:1.

JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

Škendija se nakon vodstva ponovno povukla sa kompletnim ljudstvom iza lopte, a igrači u bijelim dresovima nisu se obeshrabrili primljenim pogotkom. Dapače, već dvije minute kasnije poravnali su na 1:1. Odbijenu loptu od stopera Meljičija prihvatio je Antunović i preciznim prizemnim udarcem sa 10 metara iskosa s lijeve strane pogodio suprotni kut Bedjetijeve mreže. Sve dvojbe oko putnika u sljedeće kolo riješio je Filip Čuić zgoditkom za 2:1. Loptu je zahvatio u poluvolejom na 12 metara, desnom nogom poslao loptu u lijevi kut za pljesak sa tribina i svečane lože odakle je utakmicu gledao njegov stariji brat, trenutno ozlijeđeni Mario Čuić.

Više pročitajte na sportske.jutarnji.hr.