FIFA 23 TURNIR

HT Eronet te zove! Budi naj faca u školi, dovedi ekipu na sajam i osvojite FIFA turnir!

Ako voliš nogomet i želiš iskusiti njegovu cjelokupnu magiju u virtualnom svijetu, ne postoji bolja opcija od onog što nudi FIFA 23. Uživi se u igru i prijavi na playstation turnir FIFA 23 u HT Eronet gaming kutak. Doživjet ćete vrhunsku tehnologiju igranja nove generacije Hyper Motion i zaigrati na više platformi konzola generacije PS5. Probajte kako izgledaju potpuno novi sustav driblanja i još bolji mehanizmi ubrzanja. FIFA 23 donosi i novine kod ispucavanja lopte, po načelu odnosa rizika i nagrade, nove slobodne i kaznene udarce te ubacivanja iz kornera.

FIFA turnir je 5. svibnja u ­­­­­13 sati, a glavna nagrada Xiaomi Mi watch S1 Active Black ide u ruke najboljeg igrača turnira. Ostatak pobjedničke ekipe čeka 16 kartica s nagradnim bonom od 20 KM koji se može iskoristiti u Portal e-sports d.o.o. Mostar (K.V išeslava bb/Orca).

Prijave možete slati na e-mail adresu prijave@hteronet.ba ili na HT Eronet sajamskom štandu.

GRAN TURISMO 7

Muškarci su bolji vozači ili su to pak žene?!

Prijavi se na GRAN TURISMO 7 turnir – DAME ZA VOLANOM, pokaži da si najbolja vozačica!

HT Eronet daje ti priliku doživjeti Gran Turismo 7 – proslavu kulture automobilizma i vrhunsku simulaciju vožnje. Sajamski turnir je od 2. do 5. svibnja do 16 sati. Pripremi se na vrhunsku zabavu kod HT Eronet ekipe.

Gran Turismo 7 uspješno dočarava izgled i osjećaj klasičnih motora te nevjerojatno naprednih superautomobila do neviđenih pojedinosti. Svakim se automobilom upravlja drukčije i svaki pruža jedinstven osjećaj dok voziš na više od 90 staza u dinamičkim vremenskim uvjetima, uključujući i klasične staze iz povijesti GT-a.

Ako se voliš sučeljavati s drugima, evo ti prilike da izbrusiš vještine i natječeš se u načinu Sport Mode. Pobjednicu čeka Xiaomi Mi Watch S1 Active White; neograničen je broj sudionica i prijave za turnir nisu potrebne.

HT Eronet