U subotu 8.6.2019. odigrano je posljednje kolo MŽNL za pionire i početnike, HNK Tomislav je gostovao u Širokom Brijegu kod ekipe HNK Blato.

Početnici su pobjedili rezultatom 5:0, a pioniri  3:1

Početnici završavaju prvenstvo na 4. mjestu MŽNL.

Pioniri su trenutno na 3. mjestu MŽNL, čekaju se rezultati  zaostalih utakmica NK Širokog Brijega koji ima 6 bodova manje. U slučaju pobijede u oba susreta gol razlika će odlučiti o plasmanu ove dvije ekipe.

Kadeti su završili na 2. mjestu Omladinske lige BiH grupa jug, pored vrlodobrog rezultata naše kadetske ekipe moramo napomenuti da je naš igrač Branimir Šiško iz Stipanića najbolji strijelac kadetske lige u sezoni 2018/2019. s postignutih 20 pogodaka. Čestitamo našem mladom igraču i nadamo se da će i dalje biti u dobroj formi te postizati mnogo pogodaka.

Juniori su sezonu završili na 9. mjestu Omladinske lige BiH grupa jug,na žalost jesenski dio prvenstva su jako loše odigrali te unatoč odličnom proljetnom dijelu nisu uspjeli nadoknaditi preveliku bodovnu razliku iz jesenskog dijela.

Seniori  su također lošije odigrali jesenski dio,ali su u proljetnom dijelu nadoknadili zaostatak te na kraju završili sezonu na 3. mjestu 2.lige FBiH grupa jug.

 

HNK Tomislav