Foto: Tomislavcity

Danas su na novoj tribini na stadionu HNK Tomislav počeli pripremni radovi za postavljanje krovne konstrukcije. Ako pri izvođenju radova ne bude kakvih velikih iznenađenja, tribina bi pod krovom trebala biti najkasnije do 15. kolovoza.

Radove izvodi Kovina inženjering iz Visokog koji će postaviti metalnu konstrukciju, a limove će postaviti domaće poduzeće Limgra Jurić. Ukupna vrijednost ugovorenih radova je oko 170 tisuća KM, a financiranje je osigurano kreditnim zaduženjem kluba i dijelom od Nogometnog saveza BiH (u visini od 50.000 KM). Iz kluba zahvaljuju vodstvu NS BiH na čelu s gosp. Vicom Zeljkovićem, te Ivanom Beusanom i Ivanom Perićem Crnim, što su se uključili u ovaj projekt.

Završetkom krova te promjenom sjedalica na novoj tribini bit će završeno njeno uređenje kako je i predviđeno glavnim projektom. Valja napomenuti da je u tijeku akcija “Kupi sjedalicu” u koju se uključuju mnogi naši sugrađani i poduzeća pa je izvjestan završetak i ovoga projekta.

Napomenimo da je za petak u 11 sati predviđeno svečano otvorenje novouređenih apartmana ispod velike tribine. Klub je na ovaj način uspio osigurati smještajne kapacitete za igrače koji dolaze iz drugih općina ili zemalja. Sve u svemu, vrlo živo na objektima HNK Tomislav.

Tomislavcity