Ispred ulaza u službene klupske prostorije i caffe bar HNK Tomislav danas je postavljen izložbeni prostor Fan cluba HNK Tomislav. Tu je predstavljena nova oprema, kako natjecateljska tako i ona namijenjena navijačima, ali i svim domaćim ljudima koje žele nositi obilježje našega kraja.

Napomenimo, krajem prošle godine na Božićnom turniru u Gradskoj sportskoj dvorani u Tomislavgradu predstavljeni je nova oprema HNK Tomislav. Na novoj opremi, kako na dresovima, tako i ostalim klupskim obilježjima zaštitni znak je kralj Tomislav. Klupske boje su plava i bijela što je usklađeno s našom tradicijom.

Da je rebrendiranje klupske opreme bio pun pogodak pokazuje i veliki interes za novom opremom i rekivizitima. Svi uzrasti HNK Tomislav dobili su novu opremu po povlaštenim uvjetima, a veliki broj djece svakodnevno rado nosi ovu novu opremu i identificira se s njom što je potvrda i kvalitete i dizajna. Također, veliki je interes i naših ljudi koji žive u zapadnim zemljama a žele imati prepoznatljivu i udobnu sportsku opremu. U HNK Tomislav su se ovom novom prezentacijom ispred službenih ulaza željeli još više približiti ljudima da mogu jednostavno pogledati što sve mogu nabaviti u Fan clubu HNK Tomislav.

U HNK Tomislav kažu da su pripremili dovoljno opreme a u potražnju uopće ne sumnjaju. Svi oni koji žele rezervirati pojedine dijelove opreme mogu nazvati na broj telefona 00 387 63 331 500.

Tomislavcity