Nakon jako bitne pobjede u Lukavcu protiv Radničkog, ekipa Tomislava okreće se domaćoj utakmici protiv Mladosti Doboj-Kakanj.
Nedvojbeno je da igrače Tomislava čeka teška utakmica s obzirom da se Mladost grčevito bori za opstanak, pa smo pitali trenera Vraneševića kakvo je stanje u momčadi i kako teku pripreme za utakmicu s Mladosti.
Također, Duško je dao i svoj komentar na događanja u Lukavcu i komentirao stanje u svlačionici, te očekivanja do kraja sezone.
“Jako bitna pobjeda za nas jer smo se s njom još više približili našem cilju i učvrstili u gornjem dijelu tabele.
Moram pohvaliti svoje igrače jer su odigrali dobru utakmicu po jako teškom terenu, koji je bio u jako lošem stanju, gdje smo kontrolirali utakmicu svih 90 minuta i na kraju sasvim zasluženo pobijedili.”
Treba napomenuti da su se na utakmici s Radničkim vratili Bešlić, koji je bio ozlijeđen i Radoš nakon odrađene suspenzije od tri kartona.
“Pripreme za Mladost su počele odmah nakon utakmice s Radničkim i znamo o kakvom se protivniku radi.
U ekipi vlada odlična atmosfera što na kraju
i pokazuju i rezultati koje smo ostvarili.
Mi smo u veoma dobroj poziciji, imamo bodovni saldo koji nam daje sigurnost, ali još nismo matematički osigurali opstanak i oprezni smo po tom pitanju.
Mi ćemo u narednih 7 kola u svaku utakmicu ići s ciljem da je pobijedimo i da se što bolje plasiramo na tabeli, a na kraju ćemo vidjeti na kojoj poziciji ćemo završiti.”
Utakmica s Mladosti će sigurno bit teška s obzirom da dolazi ekipa koja se bori za opstanak i kojoj su bodovi imperativ.
“Mladost je uz nas najmlađa ekipa u ligi i sigurno da nas očekuje zanimljiva utakmica.
Oni se grčevito bore za opstanak, tako da će sigurno doći motivirani i tražiti bodove spasa, ali se nadam da ćemo odigrati na nivou prethodnih utakmica kod kuće i ostvariti pobjedu koja bi nas približila samom vrhu tabele.
Ovim putem pozivam sve naše navijače da dođu u što većem broju i podrže ovu mladu ekipu u borbi za nove bodove.”