Odvojenost i nemogućnost održavanja proba te nastupa nisu obeshrabrili hercegovačke glazbene bendove da ne nastave sa sviranjem i pjevanjem. Tako su odlučili zanimljivim coverima koje su snimili iz svoja četiri zida odlučili uljepšati svojim pratiteljima boravak kod kuće.

Mostarska grupa Sinergija objavila je ”Homemade cover” pjesme ”Stranac u noći” hrvatskog pjevača Massima.

”Red je da se i mi oglasimo iz samoizolacije! Ili smo ipak možda malo zakasnili, kako stvari stoje. Svejedno, uživajte u našim kućnim glazbenim vratolomijama”, poručili su iz grupe Sinergija.

Još prije par dana s ovakvim trendom predstavili su se i članovi grupe Brig. Oni su publiku prvo počastili coverom vjerske pjesme Kraljice neba, a onda su iz svojih domova otpjevali Dalmatinovu ”Ditelina s četiri lista”.

”Malo smo se zabavili i iskoristili vrijeme u karanteni, te napravili cover jedne svima poznate, a nama jako drage pjesme kako bi vam nadamo se bar malo izmamili osmijeh na lice ili možda nekome popravili večer s ovim bezvremenskim hitom”, poručili su iz grupe Brig.

Hercegovačkim pjevačima, vjerujemo, nedostaju druženje i gaže, pa im želimo da što prije dobiju priliku ponovo zabaviti ekipe na koncertima, u klubovima i svadbenim salama.

bljesak.info