Helen Doron English je globalna institucija s više od 30 godina uspjeha u podučavanju djece svih uzrasta.

Više od 2 milijuna učenika danas govori engleski jezik zahvaljujući instituciji Helen Doron English.

Zašto Helen Doron English? Zato jer su naši prvorazredni tečajevi razvijeni od strane iskusnih stručnjaka za podučavanje engleskog jezika i vođeni od strane naših posebno kvalificiranih učitelja.

Djeca vole učiti s Helen Doron English.

Upisi u Tomislavgradu su u tijeku, više informacija na facebook stranici Helen Doron Tomislavgrad ili pozovite na broj 063 704 504.

 

Helen Doron – Vodeća stručnjakinja u podučavanju engleskoga kao stranoga jezika

Danas je Helen Doron English međunarodna franšizna mreža prisutna u više od 30 zemalja. Približno 2 milijuna djece danas govori engleski zahvaljujući mreži Helen Doron.

Revolucionarna metodologija Helen Doron omogućila je djeci da reproduciraju i razumiju engleski prije nego što nauče čitati i pisati baš kao što je slučaj s materinjim jezikom. Rezultati su bili zadivljujući. Helenina metoda podučavanja engleskoga stvorila je odgojno okruženje slično prirodnom procesu usvajanja materinjega jezika. Djeca ga obožavaju! Lekcije su zabavne i živopisne i potiču emocionalnu, fizičku, kreativnu i intelektualnu dobrobit učenika podučavajući kroz emocionalni, fizički, kreativni i intelektualni rast i razvoj.

Metodologija učenja ima nekoliko aspekata:

Ponavljano slušanje. Središnja sastavnica Helen Doron English sustava je pozadinsko slušanje određenog audio sadržaja kod kuće, optimalno dva puta dnevno, po 15 do 25 minuta. Na ovaj se način omogućava neprekidno izlaganje engleskom jeziku koje je iznimno važno u ranoj dobi. Audio materijali s originalnim pjesmicama i pričama kreiranim posebno za Helen Doron English, dio su seta za učenje koji se može kupiti pri upisu djeteta na Helen Doron English tečaj.

Pozitivne povratne informacije. Kada je Vaše dijete izreklo svoju prvu riječ, zasigurno niste mogli skriti svoje oduševljenje i hrabrili ste ga da nastavi. Ovakve povratne informacije potakle su vašeg mališana da nastavi ponavljati i učiti nove riječi. S Helen Doron engleskim, djeca uče na isti način kao što uče materinji jezik – uz mnoštvo pozitivnih povratnih informacija i ohrabrenja. Helen Doron učitelji pružaju upravo ovakvu vrstu pozitivnih informacija tijekom svakog sata.

Učenje u malim grupama. Helen Doron English tečajevi provode se u malim grupama s 4 do 8 učenika. Ovo omogućuje najbolje od oba svijeta. S jedne strane učenici koriste prednosti grupne interakcije za razliku od privatnih instrukcija, dok s druge strane manje grupe omogućavaju pozornost i dosta prilika za vježbu engleskih vještina. Istraživanja su pokazala da podučavanje u malim grupama donosi bolje rezultate od privatnih instrukcija.

Zabavno učenje. Helen Doron metoda podučavanja uzima u obzir individualnost djeteta i jedinstvene stilove učenja te koristi igre, pokret, glazbu i mnogo zabave kako bi maksimalno potakla ljubav prema učenju i sklonost usvajanju jezika.

Predani učitelji

Svi su HD učitelji prošli vrlo zahtjevan tečaj za učitelje gdje su detaljno naučili o metodologiji te su obučeni kako koristiti naše posebne, zaštićene didaktičke materijale.

Najbolji na području podučavanja

Sve priče, pjesme i animacije sastavljene su i proizvedene posebno za Helen Doron English sustav kako bi odgovarale vokabularu prikladnom za svaki pojedini tečaj. Na sličan način, sve su aktivnosti i igre osmišljene kako bi djeci pružile izazovno i zabavno iskustvo te olakšale usvajanje vokabulara.

Helen Doron, učenje engleskog nije ograničeno na učionicu.

Kangi Klub naš je online portal za igrice koji sadrži aktivnosti za djecu od 3 do 12 godina. Helen Doron učenici imaju vlastite lozinke koje im omogućuju pristup igrama i aktivnostima koje prate njihov tečaj. Gosti se također mogu igrati u zoni za posjetitelje.
Song Club naš je ekskluzivni YouTube kanal sa zaštićenim Helen Doron pjesmama i video sadržajima za djecu od 0 do 6 godina.
Helen Doron Radio naša je radio postaja koja emitira program uz koji se povezuju tinejdžeri diljem svijeta – na engleskom, naravno.
Posjetite: www.helendoron.com ili preuzmite aplikaciju: i-Store i Google Play
Prve riječi na engleskom uz Flupea naša je prva igra za mobilne uređaje. Predivna igrica napravljena je posebno za veoma mlade korisnike mobitela (2-5 godina). Jednostavno dotaknite i otkrijte. Idealno za mlade umove i male prstiće. Dostupno na i-Store i Google Play.

Na Google Play možete pronaći nove aplikacije Helen Doron Group:

Fun With Flupe – Prve riječi na engleskom jeziku s Flupe! Djeca od 2 – 5 godina saznali su svoje prve riječi na engleskom jeziku uz Flupe od Helen Doron Educational Group. Preuzmite i zabavite se uz Flupe!
Jump with Joey – To je čarolija! Originalne priče za djeca u dobi od 6-9 za učenje engleskog jezika s 3-D animacijama. Uđite u svijet čarobnih priča i zabava počinje!
Helen Doron Read – Djeco kliknite na sliku i čuti ćete priču na engleskom jeziku. Slovo po slovo, riječ po riječ ili rečenicu, naučite čitati bez napora.
Dragon Tales serije Magic Wand je vesela i glazbena aplikacija koja mlade učenike uvodi u svijet engleskog jezika. Didi Dragon, Sam princ i Fluffy mačka u igri će vas naučiti osnove engleskog jezika.

 

Helen Doron English Tomislavgrad/Tomislavcity

Napomena: Sponzorirani članak