U srijedu, 12. listopada, u 20:00 sati ponovno započinju susreti za mlade koji će se održavati u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu.

Susreti će se održavati svake srijede, a namijenjeni su svim mladima, srednjoškolcima, studentima i radničkoj mladeži. Sastojat će se od predavanja, svjedočanstava, klanjanja pred Presvetim i brojnih drugih sadržaja.

Prvi ciklus tema pod nazivom ”Tko sam ja?”, svojim predavanjem otvara fra Sretan Ćurčić, župnik župe Seonica koji je ranije djelovao  kao gvardijan u Širokom Brijegu i Tomislavgradu.

Susreti su idealno mjesto za sve mlade koji žele dublje upoznati svoju vjeru i same sebe, ali i mjesto za upoznati druge mlade ljude.

Podsjetimo, prve susrete za mlade na Brigu pokrenuo je 2015. godine fra Željko Barbarić koji je tada djelovao u župi. Susreti su tada vođeni pod nazivom ”Dođi, budi moje svjetlo”. Nakon fra Željkovog odlaska nastavljeni su s prekidima, a Franjevački samostan na čelu sa župnikom i gvardijanom fra Ivanom Marićem, ponovno ih je pokrenuo ove godine.

Sve informacije i obavijesti o susretima možete pronaći na Instagram profilu susreti.mladih.

jabuka.tv/tc

Foto: Arhiv