Gledajući prilog na TV-u, našeg fra Đoku je “pogodila” sudbina gospodina Branka Drača iz mjesta Biljane Donje, nedaleko od Zadra. Kao i mnoge slične priče na koje nije mogao ostati imun i morao je reagirati, tako je bilo i ovaj put. Često puta zna ponoviti: “Dok možemo pomagat ćemo, bar da se ne bude gladno”.

Tako je i ovaj put nazvao prijatelja da zove Stanka Gospića, čovjeka koji živi u Zadru, da ga zamoli da posjeti gospodina Draču, provjeri situaciju i kupi što mu je najpotrebnije za određenu svotu novca. Rečeno učinjeno. U što kraćem roku Stanko je posjetio gospodina Branka i uručio mu potrebite stvari. Pozdravio ga, a naravno čim bude zgodno i fra Đoka će s ekipom put Zadra do Branka. I tako evo dvadeset dvije godine. Vi pomažete Kapljici, da bi se kolo dobrote “kolutalo” sve jače, da se kapljice množe i slijevaju u mora ljubavi.

A ove DVADESET DVIJE godine prođoše, ko dlanom o dlan, ko jedan dan. Puno smo toga zajedno s Vama dobri ljudi napravili, puno osmjeha izmamili, puno zagrljaja dali, a još više primili. Plakali smo, smijali se, radili, gradili…

Hvala Vam što ste uz fra Đoku i “Kap ljubavi” sve ove godine, hvala Vam što pomažete da pomognemo.

Hvala na povjerenju, hvala za sve. Ako Bog da zdravlja svi zajedno ćemo još puno toga dobroga napraviti. Naš rad uvijek prepuštamo u Božje ruke. Neka Vas sve dragi Bog blagoslovi i čuva. DANAS JE DVADESET DRUGI ROĐENDAN “KAPI LJUBAVI”.

Bogu hvala za sve ove i godine koje su ispred nas.

P.S. U nastavku pogledajte video gospodina Branka i link priloga o Branku s HRT-a.

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/invalid-rada-zivi-u-neljudskim-uvjetima-3311800

Duhovno-humanitarna udruga Kap ljubavi