Ante Malić, poznatiji kao Ante M, snimio je novu pjesmu sa crnogorskim pjevačem Bobanom Rajovićem, pod nazivom ”Faktor iznenađenja”, prenosi Bljesak.info.

Tekst pjesme radila je Gordana Gvozdenović, glazbu i aranžman Pavle Radulović, a video spot koji je sniman na tri lokacije – Munchen, Sarajevo i Zenica, producirao IDJVideos.

Crnogorski pjevač inače pristaje na duete sa mlađim pjevačima, kako bi im pomogao u daljnjem glazbenom afirmiranju.

”Istina je da je ovo četvrti put da činim takvu stvar i nije mi žao. Imam želju i volju da pomognem, a Ante je momak koji je vrijedan, dobar, talentiran i nisam vidio razlog da odbijem njegov poziv. Iskreno mu želim svu sreću i čvrsto vjerujem da će uspjeti u svemu što je zacrtao”, rekao je Rajović.

Inače, Malić koji je podrijetlom Kongore (općina Tomislavgrad), a već duže vrijeme živi u Munchenu, poznato je ime njemačkih noćnih klubova gdje nastupa kao reper.

”Jako sam ponosan na ovu suradnju i mnogo sretan da je došlo do ove suradnje. Hvala tebi Bobane da vjeruješ u mene i da mi daješ tu priliku koja će mi ako Bog da još dosta pomagati u životu. Hvala ti na sve savjete i razgovore. Jako mi je drago bilo na snimanju spota i jako mi je drago da sam te upoznao i jedva čekam krenuti sa nastupima i jedva čekam dalje učiti od tebe”, poručio je Malić prilikom premijere pjesme.

View this post on Instagram

Wedding Time ???

A post shared by ANTE M (@_ante_m) on

Ovaj reper prije dvije godine objavio je pjesmu ”Bezobrazna” sa Alexsandrom Coa i DJ Z3X-om, zatim prošle godine ”Kralj skandala” sa DJ Makyem i Danijelom Mitrovićem.

Duvnjaka iz dijaspore, ponajviše je predstavila pjesma ”Jen’, dva, tri” sa hrvatskom pjevačicom Nives Celzijus, s kojom je suradnju dogovorio, navodi, preko Facebooka.

Bljesak.info