Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je Sjednica Znanstvenonastavnoga vijeća na kojoj je imanovana nova uprava Fakulteta.

Na čelu s dekanom prof. dr. sc. Ivicom Musićem upravu čine prodekan za nastavu doc. dr. sc. Marko Odak, prodekanica za znanost i međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Senka Marinčić i prodekan za organizaciju i razvoj prof. dr. sc. Mate Buntić.

Dekan Musić je istaknuo kako je prioritet obnoviti i proširiti različite projekte u svrhu razmjene iskustava u obrazovanju i istraživanju. „U budućnosti najviše želimo raditi na projektima te smo u tom smislu i izabrali vodstvo koje će moći ispuniti postavljene ciljeve. Izazova je mnogo, ali vjerujem kako uz inovativnost i kreativnost naših studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja možemo osnažiti poziciju u regionalnim okvirima i povećati međunarodnu prepoznatljivost poticanjem izvrsnosti u znanstvenome istraživanju“, kazao dekan Musić.

Na sjednici je usvojeno da će se održati i dodatni ispitni rokovi za studente treće i pete godine Filozofskoga fakulteta od 18. do 22. listopada te je produžen rok za upis na diplomske studije do 15. studenoga 2021. godine, priopćeno je s Filozofskog fakulteta.