Posljednji je dan 23. Međunarodnog sajma gospodarstva koji se ovog tjedna održava u Rodoču.

Cijeli dojam ovoga prestižnog događaja upotpunile su danas mnogobrojne plesne skupine i zanimljive izvedbe iz cijele Hercegovine, među kojima su bile i naše Tomislavgradske mažoretkinje koje su se istaknule svojom posebnom i prepoznatljivom energijom.

Da od djece uvijek imamo što naučiti, opet smo posvjedočili. Počevši od onih najmlađih, svi plesači su strpljivo čekali da pokažu dio svog talenta sajamskoj publici i glasno podržavali te s divljenjem pratili sve plesne točke kolega.

Plesne izvedbe bile su zaista poseban šećer na kraju ove sajamske čarolije, pridonijele su svemu što ovaj narod ima i ponosno pokazuje. Pored uspješnih gospodarstvenika, vedrih, zanimljivih i pristupačnih izlagača, imali smo priliku vidjeti i talentirane mlade plesače i plesačice.

Podsjećamo, sajam se uspješno realizirao nakon dvije godine stanke zbog pandemije koronavirusa, i ponovno dokazao da je jedan od najprestižnijih događanja ovog tipa u BiH. A među više od 800 izlagača iz BiH te susjednih zemalja i zemlje partnera Mađarske, našli su se i izložbeni štandovi pet duvanjskih izlagača.