U Tomislavgradu je danas službeno s radom počela „Duvanjska kuća“. U njoj je za sada svoje domaće proizvode ponudilo 20-ak ovdašnjih OPG-ova. Domaći med, vina, likere, rukotvorine, igračke, suvenire… sve to možete pronaći na ovome mjestu, a tu su i knjige zavičajnih autora Petra Miloša i Ivane Ćurić.

– Ostajemo otvoreni i za sve druge naše ljude i zahvaljujemo Općini Tomislavgrad koja nam je osigurala prostor, dvoje pripravnika te mikro-biološku analizu za sto prvih prehrambenih proizvoda. Nekima je ovo glavna, a drugima dopunska djelatnost. Imamo i proizvode naših branitelja, umirovljenika, ali i socijalno-ugroženih obitelji. Kupovina bilo kojega njihovog proizvoda dobro će im doći, govori nam Leon Kutleša u ime poljoprivredne zadruge “Korpa Tomislavgrada”.

Nada se da će uskoro imati i rashladnu vitrinu kako bi valjano mogli skladištiti sireve i mliječne proizvode.

Leon ističe da je već prvoga dana zadovoljan zanimanjem i posjetom naših ljudi, osobito iseljenih Duvnjaka. Ako ste i vi među zainteresiranima, znajte da je radno vrijeme „Duvanjske kuće“ od 8 do 15 sati.

Dodajmo da je upriličena i nagradna igra za današnje kupce u “Duvanjskoj kući”, a imena sretnih dobitnika bit će objavljena sutra.

Tomislavcity