Danas se na nogometnom stadionu u Tomislavgradu sastaju dvije prvoplasirane ekipe Druge lige F BiH – Jug. Prilika je to da pogledate ogled drugoplasirane ekipe Tomislava i prvoplasirane ekipe Posušja. Iako je interes za utakmice ovoga ranga natjecanja vrlo mali, svojim dolaskom na utakmicu možete pomoći da gledanost ove utakmice bude veća od svih utakmica druge lige zajedno. Utakmica počinje u 16:30 sati, prognoza je da neće biti kiše, ali će puhati umjeren južni vjetar.

 

Evo što je portal jabuka.tv napisao o gledanosti utakmica proteklog vikenda.

 

Protekle subote odigrane su utakmice 19. kola Druge lige FBiH – Skupina Jug, međutim na sedam odigranih utakmica nazočilo je svega 195 gledatelja ili u prosjeku njih 27.86 po utakmici što se uistinu doima mizernom brojkom, no tako je kako je.

Ponovno je najviše gledatelja bilo na Mokrom Docu, njih 50 koji su odgledali sraz domaćega Posušja i Troglava 1918 iz Livna.

Dolazak gostujućih navijača je izostao, međutim zato su se ponovno istakli domaći “Poskoci” s transparentom: “Duvno, Livno i Borova glava, nema cure s kojom nisam spava”!

Posjećenost utakmica 19. kola:

Posušje – Troglav (50)

Rama – Klis (40)

Sloga Lj. – Tomislav (30)

Cim – Branitelj (30)

Sloga U. – Brotnjo (20)

Turbina – Grude (15)

Kamešnica – Neum (10)

Ukupno: 195

Prosjek: 27.86

 

www.jabuka.tv