U sinoćnjemu izdanju HRT-ove emisije “U svom filmu” koju uređuje i vodi Tončica Čeljuska, gošća je bila splitska pjevačica Doris Dragović. Doris je u emisiji pričala o svojim glazbenim počecima kojima je kumovao njen prijatelj Tedi Spalato, otkrila je kako se nosi sa starenjem i što joj znači vjera, piše Večernji list.

– Ne osjećam se kao diva. Ja sam sebi uvijek ista, ona koju vidim prvu ujutro u ogledalu kad se probudim. A to baš i nije neka scena, moram priznati. Kako godine prolaze, sve mi dođe da pozdravim tu ženu u ogledalu.- rekla je 56-godišnja pjevačica na temu slave.

Priznala je kako je na početku karijere bila nesigurna, a na nagovor Tedija Spalata otišla je na audiciju za pjevačicu grupe More. Na pitanje kako se nosi sa starenjem Doris je rekla:

– Ja volim to što imam 56 godina, to je moj dar, moj ukras, nešto što je trebalo doživjeti i proživjeti. Ja sam zahvalna na svakome ožiljku, sve nas to oblikuje, sve je to naše bogatstvo. Ne razmišljam o starenju, razmišljam o skupljanju, koliko mnogo toga imam. Kako mnogo emocija, događaja. Doživjeti to toliko je bogatstvo, a u isto vrijeme toliko rijetko. Kada stanem pred tisuću ljudi, moja je namjera obratiti se svakomu od njih.

Pjevačica je pričala i o vjeri i koliko joj vjera pomaže i pruža oslonac u životu.

– Ja jesam vjernik. Kad kažem vjernik, to predmnijeva riječ vjera. Međutim, ja sam doista imala vrlo konkretnu Božju podršku u trenucima kad mi je znalo biti teško, kada sam znala biti izrazito neodlučna, jer neodlučnost je također velika težina, i to smo svi iskusili. Tada sam znala zavapiti: „Bože, daj pomozi, riješi, šapni.” I znao je šapnuti. Znao me podržati, dati rješenje”, izjavila je Doris Dragović.

 

https://www.youtube.com/watch?v=C6ibJm_H7VQ