Foto: Arhiva

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Međugorju u dvorani Ivana Pavla II. od 7. do 10. travnja 2022. godine.

Duhovnu obnovu vodit će svećenici: pater Ivan Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić, a održat će se pod geslom: ”I ti ćeš gradit´ na starim razvalinama, dići ćeš temelje budućih koljena.” (Iz 58,12)

”Ovom obnovom tražimo da Bog iscijeli stare razvaline o kojima prorok Izaija govori – sva lutanja i nevjerstva našega naroda, ona povijesna od kojih još ispaštamo, ova nedavna koja i sami obeščašćujemo i ova danas koja možda još ni ne prepoznajmo – kako bi na buduća koljena prenijeli polog vjere, ljubavi i nade.

Želimo da ova obnova bude i povratak međusobnog povjerenja – branitelja i mladih, muževa i žena, roditelja i djece, svećenika i puka Božjega, po Marijinom zagovoru, pred Bogom trojedinim!”, objavili su iz Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu, a prenosi Bitno.net.

Prijave za ovu duhovnu obnovu su u tijeku i traju do 1. travnja 2022.

Prijave i sve informacije o duhovnoj obnovi na: www.marijanskizavjet.hr, mail: info@marijanskizavjet.hr, tel: 095 741 3334.