Večeras je završio program “Božićnih dana u Crvenicama”. Ovo naše mjesto ispratilo je staru godinu s dobrom predstavom i puno smijeha. Predstavu pod nazivom “Seoska priredba” izvodili su domaći glumci među kojima su bili ravnateljica škole Marija Karačić i nastavnica Slavica Miloš. Školska dvorana je opet bila puna mještana, no mogla su se vidjeti i nova lica iz drugih dijelova Tomislavgrada. Načelnik Ivan Vukadin također se veselio s nama.

Predstava “Seoska priredba” nastala je prema pričama radišne nastavnice Ive Bagarić koja nas je nedavno razveselila i svojom prvom knjigom „Jakin broć – Iz mista plemenita priče“. Publiku su lijepom glazbom zabavljali članovi Tamburaškog sastava “Zlatne strune”.

Svi koji su neumorno radili oko ovogodišnjega programa “Božićnih dana u Crvenicama” večeras su bili zadovoljni i sretni. Radnici u adventskim kućicama, kuharice, učitelji plesa, električari i ostali sudionici organizacije, izdvojili su proteklih dana svoje vrijeme i darovali ga zajednici. Hvala im na tome!

Sljedeće godine, ako Bog da, opet ćemo se okupiti i pozvati vas da zajedno nazdravimo za bolju i uspješniju novu godinu.

U fotogaleriji donosimo i djelić atmosfere s jučerašnjega dana kada je najmlađe u Crvenicama posjetio sveti Nikola, a oni stariji uživali u predstavi “Kod nas u Njemačkoj”.

Ivana Buljan/Tomislavcity