Foto: AK Puls Tomislavgrad

U organizaciji udruženja „Začepi i trči“ u nedjelju je održano četvrto izdanje Jablanica polumaratona. Uz sadržaj za djecu i glavnu utrku, sudionici su mogli birati i utrku na 5 km.

Usprkos kiši, polumaraton je istrčalo šezdesetak natjecatelja, a boje našega kluba predstavljala je jedna iznimna ekipa.

Naša Josipa Baković do cilja je došla kao šesta žena s vremenom 1,50,15. Bravo Josipa! Sjajnu formu potvrdio je i naš Smiljenko Vekić, što potvrđuje rezultat 1,45,31. Svaka čast, Smiljane. Konstantu vlastite forme manifestirao je i naš Marko Mioč s rezultatom 1,52,14. Bravoo! Najviše pak podrške upućujemo našoj Mariji Klišanin, koja je uspješno svladala još jedan half za 2,37,54. Čestitamo, Mare!

U utrci na 5 km, među devedesetak finišera, naši, otac & sin. Hajrudin Bukvić peticu je svladao za 23,06, što je odličan rezultat za čovjeka koji je tek počeo nastupati na utrkama, a vijest koja nas posebno raduje, rezultat je našega Džemala Bukvića.

Jablaničku peticu najtrofejniji klupski junior istrčao je kao prvi za 16,22 čime je postavio novi osobni i klupski rekord na ovoj distanci te tako potvrdio da će i u seniorskoj konkurenciji imati što pokazati. Ponosni na našega prvaka na izvedbi kakvu u desetljeću nismo vidjeli i ovom prilikom upućujemo čestitke!

Atletski klub Puls Tomislavgrad