[insert_php]
function setPostViewsManually($postID, $viewCount) {
$count_key = ‘post_views_count’;
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
update_post_meta($postID, $count_key, $viewCount);
}

setPostViewsManually(get_the_ID(), 115);
[/insert_php]

Real Madrid traži Karla Leticu! Bomba je odjeknula iz Španjolske, ugledni sportski list Marca iz Madrida, sasvim blizak izvorima iz kraljevskog kluba objavio je preko cijele naslovnice sliku Hajdukova vratara Karla Letice u dresu Hajduka. Navode 21-godišnjeg i 202 centimetra visokog golmana “bijelih” kao želju Real Madrida da bude u konkurenciji s Keylorom Navasom.
Letica s Hajukom ima tek stpendijski ugovor koji traje do ljeta iduće, 2019. godine, nije još potpisao profesionalni.
Hoće li u Real na ljeto (naravno, ne može otići preko noći, sad nema prijelaznog roka), ili će Hajduk požuriti s pregovorima da potpiše profesionalni ugovor opterećen sada i naslovnicom Marce, vidjet ćemo.
Tek, neuobičajeno je da Marca posveti takav prostor tako mladom igraču, očit je vrući interes Reala, odnosno signalizacija njegovih skauta da se u Hrvatskoj, u dvorištu Hajduka rađa Karlo Veliki, čudesni golman!

Podsjetimo, za Hajduk je dosad branio tek desetak puta, lani ujesen protiv Slaven Belupa, te od finiša jesenske sezone kad je stao na fol protiv Rijeke… Obranio je i dva penala, oba Mariju Gavranoviću u derbijima u gostima, protiv Rijeke i onda sasvim nedavno protiv Dinama u Zagrebu.
Marca – objetivo Letica, naslovnica je koja obilazi stupce sportskog tiska od jutros na svim meridijanima, kotrlja se kao snježna kugla niz padinu i postaje sve veća i bombastičnija.

 

Slobodna Damlacija

Foto: Hanza Media