Tvornica kabela Tomislavgrad, osnovana 1979. godine, danas posluje pod nazivom Athabasca Investment d.o.o kao jedna od članica Prevent Grupacije, vodećeg privatnog sistema u BiH. Athabasca je vodeći proizvođač užadi u Bosni i Hercegovini i regiji, jedini proizvođač kabela omotanih čeličnom žicom u jugoistočnoj Europi i vodeći proizvođač kabela u jugoistočnoj Europi. Široko iskustvo u različitim industrijama i zahtjevnim tržištima dovoljno govori o mogućnostima da na izazove odgovorimo brzo i efikasno, a glavna tržišta na koje izvozimo proizvode su Njemačka, Italija, Austrija i ostale zemlje EU-a. Posjedujemo internacionalne certifikate za kvalitetu i sigurnost (ISO, VDE, OVE, SIQ i druge).

Ako tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okruženju i smatrate da smo okruženje u kojem možemo zajedno pridonijeti uspjehu Grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, posjedujete potrebne kvalifikacije, prepoznati ste u svom okruženju kao odgovorna osoba, predstavite nam se kroz Vašu biografiju i motivacijsko pismo.

Za potrebe širenja kapaciteta proizvodnje pozivamo vas da aplicirate za radno mjesto:

P R O I Z V O D N I   R A D N I K

6 izvršitelja (m)

(mjesto rada Tomislavgrad, Athabasca Investment d.o.o.)

Pozicija proizvodnog radnika u našoj kompaniji podrazumijeva primanje i izvršenje radnih zadataka od poslovođe ili rukovoditelja pogona, pregled ispravnosti stroja, pripreme materijala, ambalaže i alata za rad. Proizvodni radnici su odgovorni za kontroliranje ulaza žice, utovaranje stroja i puštanje u rad te uspostavljanje režima rada po radnoj listi, kao i praćenje procesa rada i izvještavanje poslovođe. Proizvodni radnik kontrolira kvalitetu proizvoda i skladišti ih te vodi računa o smanjenju tehnološkog otpada. Pored toga, zadužen je i za rad na premotaču, odmatanje i namatanje proizvoda, vođenje računa o poništavanju brojčanika i mjerača dužine, te pripremanje i pakiranje ispravnih proizvoda.

U našoj kompaniji posebnu pažnju pridajemo zaštiti na radu, te je obavezno poštivanje mjera zaštite na radu i nošenje ličnih zaštitnih sredstava. Rad na ovoj poziciji organiziran je u smjenama.

Vaš profil:

  • minimalno III stupanj stručne spreme,
  • poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima,
  • osnovno poznavanje rada na računaru,
  • posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Što nudimo:

Pozivamo kandidate koji su spremni svoju karijeru graditi u novom okruženju uz izazovno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja, te uz kontinuirani profesionalni razvoj, obuku i usavršavanje da se prijave na ovaj oglas. Za kandidate koji ne posjeduju traženo radno iskustvo će biti osigurana adekvatna obuka.

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju  i motivacijsko pismo pošaljite na mail: hr.tkt@tkt.ba ili poštom na adresu: Athabasca Investment d.o.o.  ul. Malog Marijana bb, 80240 Tomislavgrad.  Oglas je otvoren 10 dana od dana objavljivanja.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba www.tkt.ba

Sponzorirani članak.