Duvanjska nevjesta, rodom iz Kupresa, Ana Boškić i njezin suprug Nikola u nastojanju da potpomognu kućni proračun odlučili su se baviti čišćenjem namještaja, madraca, automobila…

– Bezuspješno sam tražila posao, a onda sam počela razmišljati o nekim idejama kako bi sama mogla nešto napraviti i evo, došla sam na ovu ideju, govori nam Ana, po struci kuharica.

– Spomenute usluga čišćenja nude već od 2018. i već su prepoznati ne samo u duvanjskom kraju već i u susjednim županijama.

– Zadovoljni smo. Često radimo kod istih obitelji što je pokazatelj da smo na pravome putu. Uz Tomislavgrad, Livno i Kupres, do sada smo usluge čišćenja pružali na području Rame, Posušja, Bugojna i Uskoplja. Ne naplaćujemo troškove puta, a najviše posla imamo u ljetnim mjesecima i uoči blagdana, dodaje Ana.


Upoznaje nas da je riječ o strojnome čišćenju koje se vrši pomoću uređaja Karcher.

– Iziskuje to dosta truda, vremena i vještine. Često nam ljudi kažu da sami ne uspiju dobiti željeni učinak i da se nakon čišćenja na namještaju ponovno jave fleke ili se neke ne mogu ukloniti. Mi smo do sada u tome uglavnom uspješni – ističe Ana te dodaje da postupak čišćenja npr. kutne garniture traje od 1 do 3 sata.

Nerijetko ih zovu i radi čišćenja ugostiteljskih objekata, ali i auto interijera (kamiona, automobila i autobusa).

Kako bi bili dostupni široj javnosti, tu je i njihova Facebook stranica preko koje primaju narudžbe. Uskoro pripremaju nagradnu za igru za korisnike njihovih usluga kojima će ponuditi besplatno čišćenje po izboru te popust na čišćenje od 50 posto.

Ako trebate njihove usluge, potražite ih na Facebook stranici Dubinsko čišćenje Tomislavgrad • Kupres • Livno

Z.S./Tomislavcity

Foto/Video privatni album

Više fotografija u galeriji.