Radovi na novoj tribini su u završnoj fazi. Radnici Kovina inženjeringa iz Visokoga završili su postavljanjem krovne konstrukcije, a djelatnici Limgre Jurić počeli su s  postavljanjem lima na krovnu konstrukciju.

Na tribini su već postavljene i nove sjedalice, a akcijom “Kupi sjedalicu“, kojom se željelo omogućiti svima da sudjeluju u izgradnji tribine do danas je prikupljeno 17.790 KM, tako da je za završetak ove akcije potrebno još oko 5.000 KM. Prilika je to za sve koji se još nisu uključili da daju svojom donacijom od 30 KM kupe jednu sjedalicu ili donacijom od 100 KM kupe godišnju članarinu i sjedalicu.

Trenutno se u ovu akciju uključilo više od 140 pojedinaca i tvrtki koji su kupnjom članske iskaznice i sjedalice ili samo sjedalice osigurali više od tri četvrtine potrebnih sredstava. U prilogu je i popis svih donatora.

 

Download (PDF, Unknown)

Kako postati donator?

Donirati možete na više načina:

– putem uplate na transakcijski račun

Banka: UniCredit Bank
Broj računa: 338 230 226 3099 682

ili osobno u prostorijama kluba.

Ime svakog donatora bit će javno objavljeno na web stranici i svatko će moći uvijek putem web stranice vidjeti svoj udio u donacijama.

Valjan napomenuti da su veliki trud oko zamjene starih i postavljanja novih sjedalica učinili članovi Uprave HNK Tomislav, kao i djelatnici Gradske sportske dvorane, djelatnici poduzeća Alfaplast te volonteri. Njihov trud svakako nije zanemariv, a kvaliteta urađenoga posla je svima vidljiva.

Donosimo i nekoliko fotografija nastalih prilikom montaže sjedalica i kratki video završetka ovoga posla.