Ove godine odlučili smo se za nabavku nove opreme, u prvom redu šorceva, atletskih majica i dresova. Na dresu i atletskoj majici imamo slobodan prostor za jednog ili dva sponzora. Svi koji bi željeli da njihov logo bude na našim dresovima mogu se javiti na mail akpuls.tg@gmail.com ili na broj 063-990-467 kako bismo detaljnije otvorili ovu temu.

Atletski klub Puls osnovan je u prosincu 2014. godine i od tada aktivno sudjeluje u svijetu atletike. Danas brojimo oko pedeset redovitih članova te na godišnjoj razini u prosjeku nastupamo na više od trideset domaćih i međunarodnih kako cestovnih, tako i trail utrka. Svoje aktivnosti objavljujemo na facebook stranici kluba, a redovito smo zastupljeni i na lokalnim portalima. Pojedine objave imaju i po dvadeset tisuća pregleda.

Prije deset godina pokrenuli smo Duvanjsku trkačku ligu, koja je ujedno i prvo natjecanje te vrste u Bosni i Hercegovini. Također, dugi niz godina organiziramo Duvanjsku desetku, a do sada smo imali i dva izdanja Hajdučkog traila te četiri izdanja Duvanjskoga pingvina.

Glede rezultata, članice i članovi našega kluba, redovito stižu do postolja, a u 2022. godini, na državnom natjecanju u polumaratonu i na 10 km imali smo pobjednicu, odnosno državnu prvakinju u ženskoj kategoriji. Na istim distancama imamo i juniorskog državnog prvaka.
Ukoliko smatrate da bismo mogli surađivati, budite slobodni javiti se.

Upravni odbor AK Puls Tomislavgrad