Ovih dana objavljena je informacija o otvaranju obnovljenog objekta i opremljenih laboratorija Zavoda za hranu i veterinarstvo.

Pitamo one koji su ovo organizirali i u istom sudjelovali radi pokušaja svoje osobne promocije i promocije organizacije kojoj pripadaju kako su sudjelovali u otvaranju nečega što još nije opremljeno niti stavljeno u funkciju.

Nositeljica liste u prvoj izbornoj jedinici za državni Parlament gosp. Borjana Krišto i nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu Hercegbosanske županije gosp. Ivan Jozić trebali bi znati da se ne može otvoriti nešto što nije dovedeno u funkcionalno stanje.

Međutim, očito da u pokušaju svoje osobne promocije i promocije organizacije kojoj pripadate ne birate sredstva pa nije vam strano ni pokušaj obmanjivanja nedovoljno informiranih građana.

Istina je da zaposlenici Zavoda za hranu i veterinarstvo zbog neopremljenosti Zavoda nisu u mogućnosti obavljati posao zbog čega su u prvom redu i utemeljni, a to je kontrola kvaltete hrane životinjskog porijekla.

Za razliku od njih mi iz Županijske neovisne liste nećemo sudjelovati u fingiranim otvaranjima zavoda niti ćemo se na bilo koji način služiti obmanjivanjem građana.

Ljudi će to znati prepoznati i 07. listopada 2018. godine izići u što većem broju i svojim glasom za DOBRO reći želimo promjene u političkom ponašanju i djelovanju.
Livno, 18. rujna 2018. godine.

Predsjednik ŽNL-a Draško Dalić