ŽKK Tomislav je od 17. do 19. 6. sudjelovao na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za 2005. godište.

Iako izvan konkurencije (ipak je prvenstvo Hrvatske) naše igračice privukle su veliku znatiželju gledatelja i košarkaških trenera te prijatelja našeg Kluba. Odličnim igrama cure su i ovaj put to opravdale. Rezultat nije izostao, ali više veseli ogroman talent i individualna tehničko-taktička kvaliteta naših igračica.

Odigrali smo  utakmicu sa ŽKK Trešnjevka, ali protiv njihovoga 2004. godišta te na kraju izgubili rezultatom 29:33. U toj utakmici se vidjelo sve navedeno. Tko zna da nije bilo izravno s puta pa u dvoranu…

U sljedeće tri utakmice protiv svog godišta naše Kraljice suvereno i bez većih poteškoća slave i ostvaruju tri uvjerljive pobijede.

Rezultati:

ŽKK Tomislav-ŽKK Vodice (34:21)

ŽKK Tomislav-ŽKK Mladost (36:15)

ŽKK Tomislav-ŽKK Zadar (41:17)

 

Naš Klub predstavljale su igračice: Zorica Petrović [kapetanica],Marija Smiljanić, Iva Petrović, Katarina Krišto, Danijela Blažević, Antonija Lukač, Magdalena Petrović, Mirna Papić, Petra Peteović, Marina Dilber, Marijana Kovačević I Ružica Kelava.

Trener: Dragan Šimunović 

Zahvaljujemo našim prijateljima iz ŽKK Orkae i njihovoj trenerici Marini Mikulić iz Dubrave koji su i ovaj put lijepo ugostili naše cure.

Napomenimo da je prvenstvo osvojila ekipa KAŽL iz Splita te im ovim putem čestitamo!!

Ako se volite natjecati, dokazivati, putovati, učiti, pobjeđivati i zabavljati  – s nestrpljenjem Vas očekujemo. Neka i Vaše dijete bude dio ŽKK Tomislav!

 

ŽKK Tomislav

Foto: Ilustracija/Arhiv