Poštovani donatori, dragi prijatelji!

Ovaj put samo kratki osvrt na uskršnju akciju! Možda i ne treba svaki put puno pisati, možda se s malo riječi ponekad može puno reći… Nakon tkz. akcije maslinovih grančica, odmah smo krenuli s pakiranjem i podjelom paketa i dragom Bogu hvala sve podijelili do Uskrsa! Zahvaljujemo i prijateljima iz Fondacije “Naza Seferović”, na doniranih pet paketa s prehrambenim i higijenskim potrepštinama i vjerujemo da je ovo tek početak jedne lijepe suradnje. Također hvala Ljekarni “Tabak” na donaciji, kao i svima Vama znanim i neznanim dragim ljudima koji sve ove godine pomažete i bez kojih “Kapljica” ne bi postojala!

Posebno hvala našim malenim prijateljima iz prvog razreda-Crvenice i njihovoj učiteljici Janji, na predivnoj čestitci za Uskrs, na svakoj upućenoj riječi podrške, jer kad se dječica od malena uče o brizi za druge, znamo da “KAP LJUBAVI” već ima budućnost i nove članove!
Podsjećamo da akcija za ortopedska pomagala traje do daljnjega, a o svemu više podataka imate i na našoj web stranici www.kapljubavi.com

HVALA ŠTO POMAŽETE DA POMOGNEMO!!!

Kap ljubavi Tomislavgrad