Predsjednik UFC-a Dana White, najavio je kako bi moglo doći do borbe između Stipe Miočića i Jona Jonesa, bivšeg prvaka poluteške kategorije.

Stipe Miočić nedavno je razveselio sve svoje navijače izjavom kako će se vratiti borbama i pokušati ponovno napasti UFC-ov tron. Najavio je i povratak na staru težinu, onu s kojom je parirao Francisu Ngannouu u njihovoj prvoj borbi.

S time se slaže i predsjednik UFC-a Dana White. U intervjuu za ESPN, White je govorio o planovima za Miočića.

– Nije puno ljudi mislilo kako je Stipe najveći teškaš svih vremena, no on to apsolutno je. Uložio je nevjerojatan trud i odradio sve što je potrebno da bi postao najveći. Najveći je i to je činjenica. Ne znam što ćemo s njim, ali drago mi je da je nabrijan i želi se ponovno boriti, rekao je White.

Dana White se osvrnuo na planove oko sljedećih borbi, potvrdivši kako će Derrick Lewis biti idući protivnik Francisa Ngannoua. U tom slučaju opcija je borba o kojoj se već ranije pričalo, dok je Stipe još bio na tronu.

Također postoji opcija da napravimo borbu Jona protiv Stipe, kratko je dodao White uz osmijeh na licu, prenosi HRT.

Sve prati i Jon Jones koji je na svom Twitter profilu odbacio takvu mogućnost i naglasio kako ne namjerava ući u borbu s Miočićem, javlja HRT.