Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava korisnike Programa podrške gospodarstvu u općinama Kupres, Glamoč, Bosansko Grahovo i Drvar da će  26. siječnja 2022. godine (srijeda) biti upriličeno potpisivanje ugovora s korisnicima sredstava u vremenu od 10 do 13 sati  u prostorijama Vlade Hercegbosanske županije u Velikoj dvorani. Zbog poštovanja epidemiloških mjera korisnici će biti podijeljeni u četiri grupe, a svaki korisnik će biti obaviješten o točnom rasporedu. Korisnicima koji nisu u mogućnosti doći na potpisivanje ugovora, isti će biti poslan putem pošte. Obavezno je poštivanje epidemioloških mjera.

Obavijest za korisnike Programa poticaja gospodarstvu u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa za poslovne subjekte s padom prihoda u 2020. godini

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava korisnike Programa poticaja gospodarstvu u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa za poslovne subjekte sa padom prihoda u 2020. godini da će dana 28. siječnja 2022. godine (petak) biti upriličeno potpisivanje ugovora sa korisnicima sredstava u vremenu od 10 do 13 sati u prostorijama Vlade Hercegbosanske županije u Velikoj dvorani. Zbog poštovanja epidemiloških mjera korisnici će biti podijeljeni u četiri grupe, a svaki korisnik će biti obaviješten o točnom rasporedu. Korisnicima koji nisu u mogućnosti doći na potpisivanje ugovora, isti će biti poslan putem pošte. Obavezno je poštivanje epidemioloških mjera.

Vlada HBŽ-a