U ponedjeljak, 8. kolovoza počinje 2. Dinamov ljetni nogometni kamp u Tomislavgradu za dječake do 16 godina. Da je ovaj športski događaj u našem kraju ponovno privukao zainteresiranu mladež, pokazuje podatak o 120 prijava, uglavnom sudionika prošlogodišnjega kampa. Valja naglasiti da bi prijava vjerojatno bilo još i više, ali su smještajni i drugi organizacijski kapaciteti limitirani.

Prema riječima Mate Tokića, Dinamovog povjerenika za Tomislavgrad, kamp će okupiti djecu od „Dubrovnika do Cazina“ i uglavnom svi oni imaju veze s Tomislavgradom ili njegovom okolicom, te dolaze kod rodbine, prijatelja ili poznanika. S njima će raditi prošlogodišnji treneri koji će također biti smješteni u Tomislavgradu.

Mladim igračima se na ovom kampu nude svakodnevni treninzi, utakmice, druženje te posjet Blidinju gdje će im se pridružiti  polaznici Univerzalne sportske škole Tomislavgrad. Posjetitelje kampa, a osobito one najmlađe, zabavljat će  simpatični Plavko, Dinamova maskota.

Većina sadržaja odvijat će se u sportskom kompleksu stadiona HNK Tomislav pa će i matični klub profitirati. Naime, za svaki dan kampa u kasu kluba će se sliti 500 KM.

Cijeli program ovoga kampa vidljiv je na priloženim plakatima/fotografijama.

Tomislavcity