Sestre Marija i Ivana Husar snimile su pjesmu Šlom Leh Mariam koja se našla na albumu, kojega je povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja izdao Informativni centar Mir Međugorje. Autor glazbe i stihova je Franjo Kraljević, aranžman je napravio Saša Miočić, a vokalni aranžman Marija i Ivana Husar, piše radio-medjugorje.com.

Upravo ova pjesma poslužila je Mariji Jerkić, kao podloga u videu koji je pripremila, a kojim vas u svom serijalu Fruits of Medjugorje podsjeća na sva molitvena mjesta u Međugorju na kojima je tijekom ovih više od četiri desetljeća toliko ljudi iz cijelog svijeta pronašlo mir i obratilo se, a uz to ovim videom Vam i čestitamo 41. obljetnicu ukazanja.

“Moram priznati da je bilo i suza, ali radosnica. To je stvarno od radosti i milosti. Vrtim si filmove u glavi, što je se sve izdogađalo svih ovih godina od kada ja dolazim ovdje i koliko je ovo mjesto meni posebno, i moj drugi dom. Koliko milosti smo primili svih ovih godina, i u srcu sam zahvalna za svih 40 godina Njezinog prisustva ovdje u Međugorju, i da imamo milost biti ovdje i što uslišava naše molitve. Srce mi je puno i ne mogu opisati koliko sam Bogu zahvalna što sam imala prilike ovih dana biti ovdje i slaviti mise, ići na Podbrdo, i svoje malo dijete, Niku, kao i prvog sina, odnijeti na Podbrdo i prikazati Gospi”, kazala je tada Marija Husar Rimac.

Radio Međugorje.com