Danas je u Tomislavgradu završen Dinamov selektivni kamp za djecu od 7 do 16 godina.

Nakon četiri dana treninga i utakmica na glavnome i pomoćnim terenima HNK Tomislava,  te edukativnih predavanja koja su održali instruktori kondicijske pripreme i kondicijski trener HNS-a dr.sc. Ivan Krakan, mag. kin. Branimir Šola te trener Tomislav Stipić, kamp je završen dodjelom diploma koje su uručene mladim nogometašima i nogometašicama, a bilo ih je 135-ero iz BiH, Hrvatske i iseljeništva.

S mladima su proteklih dana radila petorica Dinamovih trenera: Milan Bošnjak, Luka Smiljanić, Branko Sladović, Luka Katar te Vlado Vasilj iz čitlučkoga Brotnja (bivši vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije). Asistirali su im treneri HNK Tomislava: Goran Drmić, Bonimir Perković, Stojan Sladoja, Ivica Sušilović, Ivan Baković te Ilija Sliško Tući (gost-domaćin i ujedno trener golmana).

Trener Milan Bošnjak, inače podrijetlom Duvnjak iz Prisoja, već 20 godina trenira u Dinamovoj školi nogometa. Ovom prigodom pohvalio je igrače i domaćina.

 

Njegovo kolega i zemljak Goran Drmić, u srcu Hajdukovac i aktualni trener prve selekcije HNK Tomislava, bez problema je tijekom održavanja kampa nosio Dinamov dres.

 

Evo što su o kampu kazali i neki od igrača: Tomislav Koprčina (NK Troglav), Ivan Krajina (HNK Tomislav) i Marko Džambo (NK don Bosco Žepče).

Golmani su tijekom kampa pokazali veliku kvalitetu, kazao je trener Ilija Sliško – Tući, sretan što mu se odazivaju i djeca iz iseljeništva.

Zadovoljstvo organizacijom i odazivom igrača, te zahvalu roditeljima, publici i sponzorima izrazio je Dinamov povjerenik za Tomislavgrad gospodin Mate Tokić kazavši da nakon ovoga kampa iz svake generacije jedno dijete ide na dodatnu Dinamovu selekciju te da su već sada otvorene prijave za idući Dinamov nogometni kamp u našem gradu.

U priloženoj fotografiji donosimo fotografije s nekoliko utakmica i fotogaleriju s dodjele diploma.

Z.S./Tomislavcity