Na Poljudu će se 9. lipnja održati koncert u čast hrvatske glazbe “To je moja zemlja” na kojem će nastupiti ponajveća imena domaće glazbe kako bi se svi zajedno prisjetili vječnih melodija koje čine našu bogatu glazbenu povijest.

Uz već najavljenu imrpesivnu listu izvođača organizatori su otkrili kako će se i posebna počast odati preminulim velikanima domaće glazbe Arsenu Dediću, Vici Vukovu, Tomislavu Ivčiću, Vinku Coci, Dinu Dvorniku i Oliveru Dragojeviću bez kojih naša glazba ne bi bila ono što je.

Stoga smo kontaktirali i sina pjevača Tomislava Ivčića koji nam je kazao:

Hvala organizatorima na lijepoj inicijativi koju su pokazali ponajprije organizacijom ovog koncerta a naravno i što su se sjetili djela mog oca. Posebna mi je radost što ovaj koncert ima humanitarnu notu a znam koliko se moj otac rado odazivao ovakvim akcijama. Kao navijač Hajduka posebno me raduje što je mjesto održavanja koncerta splitski Poljud, a kako je i tata bio izrazito veliki navijač Hajduka vjerujem da bi bio jako sretan da ga se ljudi uz njegove pjesme prisjećaju baš u Splitu i baš na Poljudu. – Ivan Ivčić

I čelni čovjek hrvatske diskografije, Predsjednik Hrvatske diskografske udruge i Predsjednik uprave hrvatskog glazbenog diva Croatia records, gospodin Želimir Babogredac dao je veliku podršku ovom koncertu.

Hrvatska glazba je zaslužila jedan ovakav trodnevni glazbeni vikend. Nakon CMC festivala, najvećeg regionalnog diskografskog festivala u Hrvatskoj drago mi je da ćemo se iz Vodica preseliti u Split, gdje ćemo na stadionu Poljud svjedočiti još jednom koncertnom spektaklu. Na CMC festivalu, naši najbolji pjevači i grupe predstaviti će svoje nove singlove, u Splitu ćemo čuti sve one prekrasne hitove koje su nam ostavili u nasljeđe. Impresivna imena u pratnji orkestra Josipa Cvitanovića sigurno su najbolji poziv publici da dođe na koncert i uživa u glazbi. Podržavam ovakav projekt i čestitam organizatoru na ideji i organizaciji.

Pozivamo sve ljubitelje glazbe da nam se u nedjelju 9. lipnja pridruže na splitskom Poljudu i uživaju u spektakularnoj koncertnoj večeri.

Ukoliko još niste nabavili svoju ulaznicu to možete učiniti u:

TC Joker – Tommy i Tommy Meterize
svaki dan (radno vrijeme 10-14 i 17-20 sati)
te online putem servisa croatia-tickets.com i eventim.hr ( kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim)

Cijena ulaznice je 80 KN, a ukoliko kupite 4 i više ulaznica (obiteljski paket) cijena je 60 KN, navode organizatori.