I opet se, kao i nebrojeno puta do sada, pokazala točna izreka  Kad se male ruke slože, sve se može”…Bilo da je u pitanju neka velika akcija ili kao ovoga puta uređenje parkirališta ispred ureda ”Kapi ljubavi” u Tomislavgradu.
Vremenske (ne)prilike su prostor ispred ureda dovele u još lošije stanje nego je bio. Stvorile su se lokve od blata i zaista je bilo krajnje vrijeme urediti ga.

Samo dan nakon što je fra Đoka iznio problem načelniku općine, gospodinu Buntiću, ured Udruge posjetila je ekipa Komunalnog i već se krenulo u uređenje parkirališta.

Kao i do sada,  kada je u pitanju bilo koja akcija “Kapljice“ , uz nas su bili obitelj Šarac “ PROMET ŠARAC  i Marko Kovačević “ĆIĆKO MAX”, (koji su se rado odazvali i pomogli pri uređenju).

Od srca zahvaljujemo svima koji su sudjelovali – od općinskog poglavarstva, djelatnika ĆIĆKO MAX-a, PROMETA ŠARAC i djelatnika Komunalnog koji su se potrudili i čak i ručno ravnali prostor!J esmo mi žitelji malog grada, ali toliko puta smo pokazali da smo “svi za jednog, jedan za sve ! HVALA

Kap ljubavi