U tijeku su radovi na sanaciji nogostupa u Ulici brigade kralja Tomislava. Idućih dana od semafora do mosta trebao bi potpuno biti uklonjen stari nogostup te postavljeni novi rubnici i kocka. Radove u vrijednosti od oko 55 i pol tisuća KM izvode Livnoputovi, a rok izvođenja radova je 30 dana.

Prema dostupnim informacijama, nogostup bi trebao biti obnovljen duž cijele ove ulice, a uskoro ide i idejno rješenje za izgradnju kružnoga toga na raskrižju ove i Ulice kralja Zvonimira.

Svima je poznato da je Ulica brigade kralja Tomislava jedna od najprometnijih duvanjskih ulica, ali i s “najružnijim nogostupom” koji je oštećen radovima desetljećima ranije, te s grubim neravninama koje su nastale uslijed rasta drveća u drvoredu.

Ne sumnjamo da će uređenje ove gradske ulice doprinijeti još ljepšem izgledu našega malog grada, ali i omogućiti lakše kretanje osobito roditeljima u šetnji s dječjim kolicima ili biciklima. Dok radovi ne budu gotovi, trebat će strpljenja ali i više pozornosti kako pješacima tako i vozačima…

Tomislavcity