U finalu Općinske nogometne lige 2021. igrat će Vedašić/Letka i Kolo. Finalni susret predviđen je za ponedjeljak, 16. kolovoza.

Gledatelji su danas mogli uživali u dvije vrlo zanimljive polufinalne utakmice. U prvoj utakmici sastale su se ekipe: Vedašića/Letke i Mesihovine. Igrači ekipe Vedašić/Letka bili su bolji na terenu i zasluženo pobijedili rezultatom 4:1. Strijelci su bili Stipe Križanac, Ivan Baćak te Tomislav Radoš 2x za Vedašić/Letku, a zgoditak za Mesihovinu postigao je Marko Škorić.

Prvi je ovo zajednički nastup sela Vedašić i Letka i ujedno njihovo prvo finale. Očekivanja su velika i nada da će osvojiti ovogodišnju općinsku ligu.

Drugi polufinalni susret u kojem su se sastale ekipe Kola i Brišnika donio je pravu sportsku dramu. U prvom poluvremenu dominirala je ekipa Brišnika i vodila rezultatom 2:0, a onda je sredinom drugog poluvremena, zbog drugog žutog kartona, isključen igrač Brišnika. Kolo je okrenulo utakmicu, stiglo do izjednačenja i i zadnjim trenutcima utakmice postiglo treći zgoditak za konačnih 3:2. Strijelci su bili Marko Ćerdić i M.B. Ćerdić za ekipu Brišnika, a zgoditke za Kolo postigli su Zvone Tadić i Marko Pavić 2x.

 

Čestitke svim ekipama na sportskoj i fer borbi!

Tomislavcity