Nakon dugo vremena pandemijske pauze, došlo je vrijeme promjenama, došlo je vrijeme slobodnim putovanjima! S velikim zadovoljstvom i velikim iščekivanjem vas obavještavamo da Tomislavgradske mažoretkinje kao jedini tim iz BiH koji prvi putuje na veliku turneju u Grčku – Paralia od 17. srpnja do 22. srpnja na XII. Međunarodni festival glazbe, umjetnosti i narodnog plesa u organizaciji krovne svjetske festivalske organizacije (WORLD FESTIVAL ASSOCIATION- WOFA), čiji je cilj predstavljanje i upoznavanje folklora, mažoret plesa, tradicije, nošnje i kulturne baštine, te folklornih i mažoret koreografija i novih plesova.

Ova organizacija djeluje u cijelome svijetu, te smo baš mi skupa s naših 20 djevojaka, dobili priliku predstavljati prvenstveno naš Tomislavgrad i Hercegbosansku Županiju na ovom velikom događaju.

No, naše putovanje ne bi bilo moguće da nije bilo naših roditelja, ali i da nije bilo naših sponzora, koji su prepoznali naš trud, rad i upornost, te sudjelovali u podršci našim djevojkama i Udruzi Tomislavgradske mažoretkinje kako bi se ovo putovanje uopće ostvarilo!

Zahvaljujemo se na nesebičnoj potpori:

Hercegbosanske šume
Nevistić Commerce d.o.o
My Lovely Bag d.o.o
Promet Šarac d.o.o
Stomatološka ordinacija Lukač
Računovodstveni servis Bilanca

Tomislavgradske mažoretkinje