Trgovina autodijelova “Bagi d.o.o.” danas je u Tomislavgradu s najvećim distributerom autodijelova i opreme  u Bosni i Hercegovini, tvrtkom “Jur Prom” iz Ljubuškog, svečano obilježila  prvu godišnjicu uspješne suradnje. Tom su prilikom zajedno i po prvi put u Tomislavgradu, svim svojim suradnicima i zadovoljnim kupcima predstavili jedinstveno vozilo “Hazet” koje je opremljeno alatima i opremom profesionalnih servisa.

– Dugo sam razmišljao o otvaranju samostalne trgovine autodijelova i evo, prošle godine mi se ostvario san. Bio je to veliki korak za mene i moju obitelj, ali ujedno i veliki rizik jer sam morao ostaviti dobar posao i započeti nešto što ni sam nisam znao hoće li uspjeti, osobito u ovim teškim vremenima. No, uz suradnju s poslovnim partnerom “Jur- Promom” odvažio sam se i evo, Bogu hvala zadovoljan sam! – kazao nam je vlasnik  spomenute trgovine Ivan Bagarić – Bagi.

Vozilo “Hazet” očekivano je  danas  u Tomislavgradu izazvalo  veliku pozornost brojnih servisera, a  za odlično raspoložene posjetitelje, suradnike i kupce organizatori su pripremili roštilj, ali i lijep popust na cjelokupan asortiman ovoga alata.

Više slika pogledajte u galeriji.

Ivana Ćurić/Tomislavcity