U iduću su nedjelju svete mise po ustaljenome rasporedu.

Sutra primamo svete mise za pokojne za mjesece: listopad, studeni i prosinac. Mise će se primati od 8 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja. Prve će godišnjice Vaših pokojnih biti unaprijed upisane.

U utorak je sveta misa za početak školske godine za osnovnu školu. Misa će biti u 12 sati.

U srijedu je blagdan Rođenja BDM – Mala Gospa. Svete mise u našoj župi su: Tomislavgrad u 7:30 i 10:30 sati. Na filijalama u 9 sati.

Svečana proslava Male Gospe je u župama Bukovica i Vinica. Tamo su svete mise u 11 sati.

U četvrtak je sveta misa za početak školske godine za naše srednje škole. Misa će biti u 12 sati. Također, u četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19 sati je molitva krunice, poslije koje slavimo svetu misu, a onda slijedi klanjanje do 21 sati.

Franjevačka mladež (FRAMA) započinje sa svojim redovitim susretima. Upisi će biti u petak od 18 do 20 sati. Pozivamo sve srednjoškolce koji žele pristupiti ovome Bratstvu da dođu na ovaj susret.

Veliki župni zbor probe pjevanja ima petkom u 20 sati. Svi zainteresirani koji se žele pridružiti našem zboru, mogu to učiniti u spomenutom terminu.

Upis novih članova u mali župni zbor je u subotu u 10 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja. Sva djeca od 2. do 9. razreda kojima je Bog dao dar lijepoga pjevanja mogu se pridružiti malom zboru u spomenutom terminu.

Ministranti i čitačice iz Tomislavgrada započinju svoje redovite susrete u subotu. Čitačice će svoj susret imati u 9 sati, a ministranti u 10 sati. Pozivamo djevojčice i dječake od 5 do 9 razreda da se pridruže našim ministrantima i čitačicama. Početak susreta po filijalama obavijestit ćemo u iduću nedjelju.

Zamoljeni smo obavijestiti: Ćićko commerce organizira hodočašće u Ramu i Međugorje: Polazak u Ramu je u srijedu u 8 sati s autobusnog kolodvora, a polazak za Međugorje je u iduću nedjelju u 7 sati, također s autobusnog kolodvora.

Franjevački samostan Tomislavgrad