U iduću je nedjelju sveta misa na groblju spaljenih u 11 sati. Taj dan neće biti svete mise u 11:30 sati na Širokovcu niti pučke svete mise u 10:30 u Tomislavgradu. Ostale su svete mise po redovitom rasporedu.

U četvrtak neće biti klanjanja u Tomislavgradu. Klanjanje će biti u Kovačima u sklopu trodnevnice Prečistom Srcu Marijinu. Greškom je u župnom listiću upisano da će taj dan biti cjelonoćno klanjanje u Tomislavgradu. Dakle, klanjanja neće biti u Tomislavgradu već u Kovačima i to ne cjelonoćno već redovito kao svakog četvrtka.

U petak je Presveto Srce Isusovo. Svečana proslava je u župi Kongora. Tamo je središnje sveto misno slavlje u 11 sati. Također, u petak je rođenje Ivana Krstitelja. Svečana proslava je u Roškom Polju. Tamo je središnje sveto misno slavlje na groblju sv. Ive u 11 sati.

U subotu je proslava Prečistog Srca Marijina u Kovačima. Svečano sveto misno slavlje s procesijom je u 11 sati. Trodnevnicu, kao pripravu za ovu svetkovinu, započinjemo u srijedu u 18 sati.

Izašao je novi broj Glasnika sv. Mihovila Arkanđela – naš župni listić. Pa uzmite i ponesite sa sobom.

Zamoljeni smo obavijestiti vas: Kovač bus i Ćićko commerc organiziraju hodočašće u Podmilačje i Međugorje. Kovač bus za Podmilačje polazi u četvrtak u 12:15, a za Međugorje u subotu u 11 sati ispred hotela Tomislav. Ćićko za Podmilačje polazi u petak u 7 sati, a za Međugorje u subotu u 11:30 sati s autobusnog kolodvora.

Samostan Tomislavgrad