U  iduću je nedjelju Prva nedjelja došašća. Započinje nova liturgijska-crkvena godina. Svete su mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu.

U sljedeću će nedjelju članovi naše udruge Kap Ljubavi dijeliti prazne kartonske kutije ispred naših crkava na svim svetim misama. Napunjene kutije možete tijekom naredna dva tjedna donijeti u ured Kapljice u gradu (iznad pošte) svaki radni dan do 16 sati. Hvala!

U četvrtak je cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. Od 19 sati je molitva krunice, poslije koje slijedi slavlje svete mise, a onda zajedničko klanjanje od 20 do 21 sat. Poslije se nastavlja cjelonoćno klanjanje u tišini do jutarnje svete mise u 7 sati. Oni koji žele biti na straži pred Presvetim u određeni sat u noći mogu se prijaviti u župnom uredu kako bismo na vrijeme napravili raspored.

Naši pokojni: Ljubica Čamber iz Tomislavgrada. Zlatko Pranjić iz Tomislavgrada. Daniel Marković iz Zadra, opremljen, pokopan u Vedašiću. Ankica Musić iz Kovača, opremljena. Grgo Jakić iz Kuka. A umro je i Ante Krajina iz Trogira, ukop mu je danas u 13 sati na Eminovu Selu.

Franjevački samostan Tomislavgrad