Večeras je u Tomislavgradu, u prepunoj kinodvorani Kulturno informativnoga centra izveden stand-up show „Ženska posla“. O položaju žene u društvu, svim problemima i predrasudama s kojima se žene nose, kroz humor su predstavile glumice pod vodstvom proslavljene Žane Marjanović koja je i režirala „Ženska posla“.

– Hvala vam što ste došli u ovolikome broju, hvala vam što ste bili tako divna publika! Drago nam je da se na sceni uopće nije primjetila razlika između profesionalnih glumica i onih djevojaka koje to nisu. Dvije su iz Tomislavgrada, Mia Musić i Ružica Parlain, a bitno je napomenuti da sve ove djevojke nisu zaslužne samo za uvjerljivu izvedbu, nego su same i napisale svoje monologe – istaknule je Mirna Jogunčić jedna od glavnih protagonistica.

I naše su djevojke Ružica i Mia istaknule svoje zadovoljstvo što su kao protagonistice feminizma na ovaj kreativan i humorističan način o ovim važnim temama progovorile u svom gradu, a potvrda da su svoj posao valjano obavile bio je gromoglasan pljesak i smijeh koji je cijelu večer odzvanjao dvoranom.

Tomislavcity