Tomislavgrad je dobio još jedan vrhunski restoran s posebnom gastronomskom ponudom. U sklopu poduzeća Delminija d.o.o. koje se nalaze u zgradi na Autobusnom kolodvoru uz postojeću pizzeriju i pečenjarnicu otvoren je vrhunski restoran Botanic.

Botanic raspolaže s više od 150 mjesta u komfornom i velikom prostoru s diskretnim separeima s 15 ili 30 mjesta. Restoran Botanic idealan je organizaciju poslovnih ručaka, prigodnih slavlja (krštenja, pričesti, krizmi), kao i za druge prigode. U restoranu se mogu organizirati i manje svadbe do 250 gostiju.

Kako se restoran nalazi na katu, mislili smo na sve naše goste, pa smo izgradili i moderan i komforan lift kako bi omogućili lakši pristup.

Posebnu pozornost obratili smo uređenju pomoćnih prostorija i sanitarnog čvora, tako da su one prilagođene i za osobe s teškoćama pri kretanju.

Povrh svega, uložili smo veliki trud u izbor, obuku i opremanje našega osoblja, sa željom da restoran Botanic postane posebno i prepoznatljivo mjesto, ugodno za vaše nepce, ali i mjesto velikog zadovoljstva pruženom uslugom.

Posjetite novootvreni restoran Botanic i uvjerite se u kvalitetu naše usluge!

Restoran Botanic

Više fotografija pogledajte u galeriji.